Produse jaluzele


 

Jaluzele Verticale Cluj

Jaluzele verticaleSunt o solutie ideala pentru incaperile spatioase, ofera o eleganta aparte. Avem disponibile o varietate mare de culori si materiale (peste 300). Benzile sunt pe diferite latimi, si diferite proprietati. Sunt o alegere buna pentru apartamente, birouri sau alte spatii.

 


 Jaluzele Personalizate Cluj

Jaluzele personalizate Cluj

Jaluzelele personalizate sunt o buna alegere in ambiantul camerelor pentru copii. Da o nota de eleganta si ofera un ambiant placut, fiind o modalitate suprema pentru a va exprima personalitatea. Se poate folosi si ca baner pentru firme, afisand sigla, datele de contact etc.

 


Rulouri textile Cluj

Jaluzele_Cluj_Lexundros_Rolete_textile_Lex_6_4

Rulourile textile ofera o foarte buna manevrabilitate prin modul de inchidere deschidere. Se integreaza perfect in decorul oricarei locuinte, accentuand o ambianta interioara linistitoare. Materialul folosit are proprietati antistatice.

 


Plase insecte Cluj

Plase_de_insecte

Plasele sunt necesare pentru protectia impotriva insectelor, avem mai multe variante: tip rulou, sau cele clasice cu balama. Profilul este din aluminiu, este disponibil in mai multe culori si se preteaza perfect pe orice tip de tamplarie.

 


Rolete mansarda Cluj

Jaluzele-Cluj-Rolete-Rulouri-Mansarda-Lex2-28 9

Ofera o buna protectie impotriva razelor solare, este un produs foarte cautat deoarece rulourile sunt confectionate la comanda, deci sunt compatibile aproape pe orice tip de fereastra de mansarda.

 

 


Jaluzele orizontale Cluj

Jaluzele-Cluj-orizontale-

Jaluzelele orizontale sunt o alegere perfecta si economica pentru spatiile mici fiind usor de intretinut si utile. Materialul opac permite ajustarea intensitatii luminii. Sunt demodate dar in multe cazuri sunt utile.

 

 


 Sine de perdea Cluj

Sina_perdele

Perdele sunt o optiune decorativa complexa, se pot realiza decoruri speciale la cererea clientului. Sistemele profesionale de sine de care dispunem va poate usura functionalitatea perdelelor si o mai buna incadrare a lor in spatiul de care dispuneti.

 


Rulouri Day & Night Cluj

Zebra

Rulourile textile ofera o foarte buna manevrabilitate prin modul de inchidere deschidere. Se integreaza perfect in decorul oricarei locuinte, accentuand o ambianta interioara linistitoare. Materialul folosit are proprietati antistatice.

 


 Jaluzele orizontale de lemn

Jaluzele_orizontale_lemn_Lexundros_11Jaluzelele orizontale de lemn, sunt alegerea perfecta pentru un camin rustic si luxos. Se preteaza si pentru amenajarile moderne folosind si alte culori de pe paletar. Antracitul merge in orice combinatie de culori.

 

 


Panouri Japoneze (panelo)

Panouri_japoneze_negre_Lex2_14_1

Panourile japoneze, sunt spectaculoase, ofera o atmosfera placuta, sunt perfecte pentru economie de spatiu deoarece se strang unde dorim, posibilitatile de aranjare a panourilor sunt aproape infinite, le putem adapta perfect pentru spatiile dumneavoastra. Sunt un produs luxos.